Menü
Kattintson a borítólap képére az olvasáshoz!
boritolap kep

Karl Wagner: Az eisenbergi titokzatos kereszt

Egy újságban volt olvasható: „Mária-csoda Délburgenlandban? Titokzatos kereszt és látomások.” Tehát ismét egy szenzáció, amelyik holnap talán már nem is lesz az, vagy talán csak csalás? Ezt kérdezi sok ember, nemcsak a túl jámborak, hanem a langyosak és közömbösök is. Mi történt valójában? „1956. szeptember 6-án Isten egy hatalmas angyala ezen a helyen a füvet a szent kereszt jelével jelölte meg. 1956. szeptember 14-én, a Szent Kereszt Felmagasztalásának ünnepén a titokzatos kereszt tökéletesen kiformálódott. Csodálatos megtérések és hirtelen gyógyulások bizonyítják ezt a hatalmas eseményt. Így hirdeti egy egyszerű parasztassony, 12 gyermek édesanyja, Lex Aloisia tulajdonában lévő kőemléktábla, Eisenbergben. És egy második tábla a következőket közli: „Ezen a helyen 1956 óta egészen napjainkig megjelenik Mária, égi Édesanyánk. Irántunk, gyermekei iránti aggodalmában mint könnyező, fájdalmas Édesanya jelentkezik. Teljesítsük üzenetét és szerezzünk örömet szeplőtelen Szívének.” A látnoknő, Lexné, Aloisia, az Üdvözítőtől és az Istenanyától az egész világ számára üzeneteket kapott és kap ma is, amely üzenetek egy borzalmas büntetőítélet fenyegetése mellett újból és újból az Ég ugyanazon felhívásait tartalmazzák: imára, bűnbánatra és vezeklésre a bűnösök megtérése és a papok megszentelődése végett!
Az újságok lármásan írnak róla – a katolikus sajtó feltűnően hallgat ilyen eseményekről, sőt még azt is megkísérli, hogy kissé nevetségessé tegye azokat.
A füzet első részében erről a titokzatos keresztről számol be. A második részében több más csodás eseményről, jelenésről is hírt ad (Turzovka, San Damiano, A vérző Jézus Szíve szobor Szent Georgen; Pongau-hoz tartozó Altenmarkt; Kairó) végül a Szent Brigittának adott ígéreteket és imádságokat és Jézus Fausztina nővérhez intézett szavait tartalmazza.


A könyv meta információi
| Megjelenés éve: 1970 | Oldalszám: 63 | Méret: 15x10 cm | Kötés: puha | Kiadó: Opus Mystici Corporis | Nyelv: magyar | Fájl méret: 6 MB |